POMPUNITS > EASY

PrimaAir Easy Pompunit

De PrimaAir Easy pompunit is speciaal ontwikkeld voor kleinere bedrijven voor wie de standaard luchtbevochtigingssystemen te uitgebreid of te duur zijn. De Easy pompunit is zeer licht en handig te verplaatsen. De pompunit is geschikt om 1 ruimte te bevochtigen en heeft een maximale capaciteit van 95 liter per uur. De 0,6 kW elektromotor is zeer zuinig. Daarnaast is de pompunit eenvoudig te monteren en onderhoudsvriendelijk.

Compact & Eenvoudig

De Easy mobiele hogedrukluchtbevochtiger voorziet in al uw bevochtigingsbehoeften. Door de zeer compacte pompunit kunt u eenvoudig inspelen op de veranderingen in uw omgeving. Via het kleine bedieningspaneel kunt u op elk moment het vochtgehalte aanpassen. De luchtvochtigheid wordt gemeten met een elektronische luchtvochtigheidssensor. Deze is verbonden met een instelbare vochtregelaar, en kan naar behoefte de installatie automatisch aan- of uitschakelen.

Hoe de Easy pompunit werkt

De pompunit is zeer geschikt voor het verpompen van water ten behoeve van luchtbevochtiging. De pompunit bestaat uit een roestvrij stalen omvatting met daarin een filter 3 micron, minimum druk beveiliging, drukregelaar, drukindicator, een magneetklep naar bevochtigingsunits, bedieningspaneel en een pomp met elektromotor. De pomp bestaat uit een aluminium drijfwerkhuis, keramische plunjers, kleppenhuis uit messing of RVS en kleppen van RVS.
De pompunit betrekt water uit het waterleidingnet en stroomt door een filter van 3 micron naar de zuigzijde van de hogedruk pomp. De pomp levert het water onder hoge druk aan het leidingsysteem. De druk wordt door middel van een drukregelaar ingesteld op circa 70 bar.

De voordelen van de Easy pompunit:

- Energiezuinig door zijn 0,6 kW elektromotor
- Eenvoudig te installeren en uit te breiden (lage montagekosten)
- Eenvoudige bediening
- Gemakkelijk te verplaatsen
- Hoge bevochtigingseffiency

Benodigdheden:

- Voedingspunt 230 V 1 fase + nul, 10 Ampere
- Wateraansluiting voorzien van terugstroombeveiliging
PrimaAir Easy Pompunit

Specificaties:

Hogedrukpomp met elektromotor type 010382


Vermogen: 0,6 kW


Capaciteit: 1,6 l/m


Druk: max 80 bar