POMPUNITS > COMPACT

PrimaAir Compact Pompunit

De PrimaAir Compact pompunit is geschikt om 2 tot 3 ruimtes apart van elkaar te bevochtigen. De Compact pompunit heeft een maximale capaciteit van 180 liter water per uur. Dit wordt verdeeld over 2 tot 3 groepen (ruimtes). De 1,1 kW elektromotor is zeer zuinig. Daarnaast is de pompunit eenvoudig te monteren en onderhoudsvriendelijk.

Elektronische display

Via het elektronische display kan de gewenste luchtvochtigheid worden ingesteld, waarna het systeem automatisch aan- of uitschakelt. De luchtvochtigheid wordt gemeten met een elektronische luchtvochtigheidssensor.

Hoe de Compact pompunit werkt

De pompunit is zeer geschikt voor het verpompen van water ten behoeve van luchtbevochtiging. De pompunit bestaat uit een roestvrij stalen omvatting met daarin een filter 3 micron, minimum druk beveiliging, drukregelaar, drukindicator, magneetkleppen naar bevochtigingsunits, PLC met een 5 inch HMI interface met touch screen en een pomp met elektromotor. De pomp bestaat uit een aluminium drijfwerkhuis, keramische plunjers, kleppenhuis uit messing of RVS en kleppen van RVS.
De pompunit betrekt water uit het waterleidingnet en stroomt door een filter van 3 micron naar de zuigzijde van de hogedruk pomp. De pomp levert het water onder hoge druk aan het leidingsysteem. De druk wordt door middel van een drukregelaar ingesteld op circa 70 bar.

De voordelen van de Easy pompunit:

- Energiezuinig door zijn 1,1 kW elektromotor
- Eenvoudig te installeren en uit te breiden (lage montagekosten)
- Eenvoudige bediening
- Klein en daadkrachtig systeem voor 2 tot 3 ruimtes
- Hoge bevochtigingseffiency

Benodigdheden:

- Voedingspunt 230 V 1 fase + nul, 10 Ampere
- Wateraansluiting voorzien van terugstroombeveiliging
PrimaAir Compact Pompunit

Specificaties:

Hogedrukpomp met elektromotor type 010380


Vermogen: 1,1 kW


Capaciteit: 3,3 l/m


Druk: max 80 bar