POMPUNITS > ADVANCED

PrimaAir Advanced Pompunit

De PrimaAir Advanced pompunit is geschikt om tot 8 ruimtes apart van elkaar te bevochtigen. De Advanced pompunit heeft een maximale capaciteit van 600 liter water per uur. Dit wordt verdeeld over de ruimtes. Via het elektronische display kan de gewenste luchtvochtigheid worden ingesteld, waarna het systeem automatisch aan- of uitschakelt. De luchtvochtigheid wordt gemeten met een elektronische luchtvochtigheidssensor.

Hoe de Advanced pompunit werkt

De pompunit is zeer geschikt voor het verpompen van water ten behoeve van luchtbevochtiging. De pompunit bestaat uit een roestvrij stalen frame met daarin een filter 5 en 20 micron, minimum druk beveiliging, magneetkleppen naar bevochtigingsunits, elektronisch display met touchscreen, waterontharder en pomp met elektromotor. De pomp bestaat uit een aluminium drijfwerkhuis, keramische plunjers, kleppenhuis uit messing of RVS en kleppen van RVS.
De pompunit betrekt water uit het waterleidingnet en stroomt door een filter van 3 micron naar de zuigzijde van de hogedruk pomp. De pomp levert het water onder hoge druk aan het leidingsysteem. De druk wordt door middel van een drukregelaar ingesteld op circa 70 bar.

Het 7 inch HMI interface met touchscreen

De PrimaAir Advanced pompunit is uitgerust met een 7 inch HMI interface met touchscreen:
- Groepsbenaming zelf aan te passen
- Touchscreen bedieningspaneel
- Temperatuur en vochtweergave per groep
- Meerdere instellingsmogelijkheden
- Bediening en uitlezing via bedrijfsnetwerk mogelijk (optioneel)
- Uitbreiding met dataloting via HMI en netwerk mogelijk (optioneel)
PrimaAir Advanced Pompunit

Specificaties:

Hogedrukpomp met elektromotor type 010370


Vermogen: 3,0 kW


Capaciteit: 10,0 l/m


Druk: max 80 bar