PRODUCTEN

Pompunits van PrimaAir

PrimaAir heeft zowel een plafondmodel als wandmodellen ontworpen. Hierdoor is er voor elke situatie een passend bevochtigingsplan. Door de combinatie van beide modellen kun je een ruimte tot in alle hoeken bevochtigen. Hierdoor krijg je een optimale bevochtiging!

De airjets worden op een pompunit aangesloten. Via waterleidingen vanaf de pomp worden de airjets van water voorzien. Een elektrokabel vanaf de pomp naar de airjets zorgt voor de nodige voeding. De airjets worden aangestuurd vanaf de pompunit.

Bevochtigingsunits van PrimaAir

Door de vernuftige techniek van de Airjet wordt de verticale lucht die de ventilator produceert horizontaal afgebogen waardoor een deken van lucht ontstaat. Op deze deken van lucht wordt onder hoge druk ( 70 bar), water verneveld. De kleine druppeltjes worden op de deken van lucht meegedragen de ruimte in. Door de kleine druppelgrootte (kleiner dan 5 micron) is het vocht binnen een straal van 3 meter rond de Airjet volledig geabsorbeerd in de atmosfeer. Hierdoor ontstaan er dus geen natte plekken.

Toebehoren van PrimaAir

PrimaAir levert complete systemen voor hogedruk luchtbevochtiging en waterbehandeling. Toebehoren zoals slangen, koppelingen en nozzles zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop.


Wilt u geen last hebben van bacteriën en schimmels bij luchtbevochtiging?
Breid uw installatie uit met waterbehandeling!De PrimaAir producten: Plug & Play

Plug & Play